Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Poznat identitet muškarca koji je ubijen u Banjoj Luci

ubistvo-bl1

U Gundulićevoj ulici u Banjoj Luci sinoć oko 23 časa iz vatrenog oružja ubijen je muškarac. Prema nezvaničnim informacijama likvidiran je Nebojša Čubrilović, narkodiler iz Slovenije koji je u kući živio kao podstanar.

Prema još nepotvrđenim ionformacijama u Čubrilovića je ispaljeno najmanje četiri do pet metaka ispred vrata kuće, koja u vlasništvu Đurađa Regodića, koji je inače (su)vlasnik hotela “Talija” u centru Banje Luke.

Iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka je saopšteno da je ubijen tridesettrogodišnjak iz Banje Luke, te da je ubistvo je oko 23.00 sata izvršilo nepoznato lice upotrebom vatrenog oružja.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka i policijski službenici Sektora kriminalističke policije izvršili su uviđaj na licu mjesta.

Iz tužilaštva su naveli da je uviđaj obavio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka Željko Blažić, zajedno s ovlaštenim službenim osobama Centra javne bezbjednosti Banja Luka-Sektor kriminalističke policije.

Tužilac je naložio da se preduzmu istražne radnje i mjere na otkrivanju počinioca ovog krivičnog djela.

S mjesta ubistva su izuzeti tragovi koji će se koristiti za potrebe vještačenja, a naložena je i obdukcija tijela ubijenog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.