Crna hronika

nesreća kod prijedora

Poznat identitet poginulog: “Čula se eksplozija, djeca su vrištala” (FOTO)

04/09/2020

U stravičnoj nesreći koji se jutros dogodila u mjestu Štrpci kod Prnjavoru stradao je vozač “audija” Predrag Milanović, koji se sudario sa kombijem koji je prevozio učenike

Predrag Milanović jutros je sa suprugom krenuo na posao, te se u blizini moje kuće sudario sa kombijem punim đaka i poginuo je, rekao je za Srpskainfo jedan od očevidaca stravične nesreće kod Prnjavora, i čovjek koji pomagao povrijeđenim poslije nesreće.

– Probudio sam se rano i sjeo da popijem kafu, kad sam začuo eksploziju. Kao da je neko bombu bacio. Odmah sam se spremio i izašao ispred kući i vidio kako djeca vrište i trče prema meni – ispričao je.

Dodaje da se djecu vrištala kako se desila nesreća, govorili mu da zove Hitnu pomoć i plakali su govoreći da su i oni povrijeđeni.

– Djeca nisu bila krvava ali su govorili da su se ugruvali. Odmah smo sin i ja otrčali do mjesta nesreće i tu smo zeteklo “audi” koji je bio potpuno uništen – kaže naš sagovornik.

Dodaje da je za volanom odmah prepoznao Predraga i njegovu suprugu koji žive u njegovoj blizini.

Foto: Srpskainfo

– Pokušali smo ga izvući, ali nismo mogli. Morali smo slomiti sjedalo i izvukli smo ga kroz zadnja vrata. On nije bio pri svijesti, al je bio živ. Veoma je loše izgledao, išla mu je krv iz uha, nosa i usta i imao je tešku povredu grudnog koša – ističe ovaj očevidac.

Prema njegovim riječima, Predragova supruga je bila povrijeđena, al nije bila krvava.

– Veoma brzo je stigla Hitna pomoć i policija, a čuo sam da je na putu do bolnice preminuo. Velika je to tragedija, bio je baš dobar čovjek – dodaje sagovornik Srpskainfo.

Njegov komšija dodaje da je put uzak i veoma propao, ali da ljudi i pored toga voze brzo. Kaže da se nesreća dogodila na izlazu iz veoma velike i nepregledne krivine.

U stravičnoj nesreći koji se jutros dogodila u mjestu Štrpci kod Prnjavoru stradao je vozač “audija” Predrag Milanović, koji se sudario sa kombijem koji je prevozio učenike. U nesreći je povrijeđeno deset učenika.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.