Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bijeljina

Pozvali ga u stan na zabavu pa ga pretukli i opljačkali

New Project – 2022-01-29T144934.386
Bijeljina / FOTO: Screenshot/Youtube

Brzom reakcijom policije osumnjičene osobe su identifikovane, pronađene i lišene slobode

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, juče su uhapsili četiri osobe G.T., S.J., S.P. i P.G. iz Bijeljine i Ugljevika, zbog sumnje da su počinili krivična djela tjelesna povreda i iznuda, potvrđeno je iz bijeljinske policije.

“28.01.2022. godine od strane oštećenog lica zaprimiljena je prijava da su ga njemu poznata lica pozvala na zabavu u stan u Bijeljini. U navedenom stanu nalazila su se četiri muškarca od kojih mu je samo jedan bio poznat. Oni su počeli fizički da ga napadaju, tražeći od njega novac, razbili mu mobilni telefon uz prijetnju da događaj ne prijavljuje policiji”, navodi se u policijskom saopštenju.

Dodaje se da se u navedene osobe od oštećenog uzeli ključeve od stana i novac koji se nalazio u stanu, kao i ključeve od njegovog vozila.

“Vozilom su ga odvezli prema mjestu Brijesnica kod Bijeljine, gdje su ga držali neko vrijeme nakog čega su mu vratili ključeve od vozila i stana, dok su novac zadržali”.

Brzom reakcijom policije osumnjičene osobe su identifikovane, pronađene i lišene slobode.

Oštećeni je hospitalizovan u bijeljinskoj bolnici, a o svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

U toku je kriminalistička obrada osoba lišenih slobode.