Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Okružno javno tužilaštvo

Predložen pritvor za trojicu mladića koji su pretukli gosta i vlasnika kafane

okruzno javno tuzilastvo bl

Tužilac je predložio mjeru pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli ometati krivični postupak uticajem na svjedoke

Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci predložilo je pritvor za Prnjavorčane Srećka Simića /27/, Borisa Romanjskog /26/ i Savu Burića /27/ zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučit će sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Prnjavoru, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

Tužilac je predložio mjeru pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli ometati krivični postupak uticajem na svjedoke i da će osumnjičeni ponoviti krivično djelo.

Osumnjičeni su zajedno 30. juna između 16.30 i 17.00 sati u Prnjavoru grubo vrijeđali, ugrozili spokojstvo građana, teže narušavali javni red i mir u ugostiteljskom objektu, te nanijeli povrede vlasniku čiji su inicijali S.S. i gostu D.S, navodi se u saopštenju.