Crna hronika

Okružno javno tužilaštvo

Predložen pritvor za trojicu mladića koji su pretukli gosta i vlasnika kafane

02/07/2020

Tužilac je predložio mjeru pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli ometati krivični postupak uticajem na svjedoke

Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci predložilo je pritvor za Prnjavorčane Srećka Simića /27/, Borisa Romanjskog /26/ i Savu Burića /27/ zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučit će sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Prnjavoru, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

Tužilac je predložio mjeru pritvora zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli ometati krivični postupak uticajem na svjedoke i da će osumnjičeni ponoviti krivično djelo.

Osumnjičeni su zajedno 30. juna između 16.30 i 17.00 sati u Prnjavoru grubo vrijeđali, ugrozili spokojstvo građana, teže narušavali javni red i mir u ugostiteljskom objektu, te nanijeli povrede vlasniku čiji su inicijali S.S. i gostu D.S, navodi se u saopštenju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.