Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Saobraćajna nesreća

Preminula žena povrijeđena u zapaljenom autu kod Banje Luke

fiat-nesreca

“Pacijent N.Š. (70) je, uprkos svim naporima ljekara da joj spase život preminula juče ujutro u 9.45 časova”, saopšteno je iz UKC-a

Žena čiji su inicijali N.Š, koja je 20. jula povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Prijakovcima, kod Banje Luke, preminula je od zadobijenih povreda u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske (UKC).

“Pacijent N.Š. (70) je, uprkos svim naporima ljekara da joj spase život preminula juče ujutro u 9.45 časova”, saopšteno je iz UKC-a.

Kako su naveli, pacijentkinja T.Š. (72), koja je u istoj saobraćajnoj nesreći zadobila opekotine na 30 posto tijela, svjesna je, samostalno diše i za sada u stabilnom stanju.

“U toku su dalje dijagnostičke i terapijske procedure”, dodaje se u saopštenju.

Pacijentkinja LJ.M. (67) takođe povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Prijakovcima primljena je u ovu kliniku, a zadobila je opekotine koje su zahvatile 20 odsto tijela, danas je operativno zbrinuta i stabilnog je zdravstvenog stanja, navedeno je iz UKC-a RS.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Banja Luka-Prijedor u mjestu Prijakovci u subotu, 20. jula poginuo je Nikola Šukalo (74) iz Banjaluke, dok su četiri osobe povrijeđene.

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su automobil fiat punto, koji se zapalio, a kojim je upravljao Šukalo i motocikl “honda”, koji je vozio Zoran Mrđa (37).

Prilikom sudara, povrijeđena su tri saputnika u automobilu, kao i vozač motocikla.

Svi povrijeđeni zbrinuti su u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjoj Luci.