Pretučeni Banjalučanin zadržan u bolnici, počinioci i dalje nepoznati

ukc-banja-luka

Dvadesetpetogodišnji Davor Malić iz Banjaluke ima ozbiljnu povredu mozga i prelom donje vilice, ali je njegovo stanje trenutno stabilno i nastavlja se dalje liječenje, rekao je večeras Srni neurohirurg Ostoja Savić sa Klinike za neurohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Banjaluka.

“On ima ozbiljnu povredu mozga i prelom donje vilice, ali je svjestan, adekvatan, orijentisan i ostaće kod nas narednih dana na liječenju”, naveo je Savić.

Savić je istakao da je Malićevo stanje takvo da se sa njim sada može i razgovarati, ali da će ostati u bolnici i narednih dana da se isprati do kraja njegovo zdravstveno stanje.

On je naveo da je mladić noćas primljen prvo na Odjeljenje intenzivne njege, pa je premješten na neurohirurgiju. Dva nepoznata lica fizički su kasno sinoć u Banjaluci nasrnula na dvadesetpetogodišnjeg Davora Malića iz Banjaluke, kojem su nanijeli vidljive tjelesne povrede, rečeno je Srni u Okružnom tužilaštvu Banjaluka.

Napadači su nakon napada u Ulici Majke Jugović, koji se dogodio oko 22.30 časova, mladića putničkim motornim vozilom prevezli do Tuzlanske ulice gdje je Malić i pronađen sa vidljivim tjelesnim povredama i prebačen u Univerzitetski klinički centar Banjaluka.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Banjaluci Dalibor Vrećo zajedno sa policijskim službenicima Centra javne bezbjednosti Banjaluka.
Tužilac je naredio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje na razotkrivanju počinalaca i rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja.