panična potraga

Prijateljica nastradalog dječaka poslala policiju na mjesto gdje je nađeno tijelo

nesreca-doboj-djecak-kamenolom-1

Ona je rekla da je on često odlazio do tog napuštenog kamenoloma i da je nedavno na društenim mrežama objavio sliku sa tog mjesta

Nakon što se petnaestogodišnji A. H. u srijedu nije vratio kući poslije škole njegova majka je to prijavila policiji, ali i direktoru škole, te je odmah organizovana potraga za njim, saznaje Srpskainfo.

Škola „Dositej Obradović“, koju je pohađao ovaj učenik, ima video nadzor pa su odmah pregledani snimci i utvrđeno je da je on iz škole izašao nešto prije 16.30.

– Na snimku je primjećena i majka jednog učenika koja je u isto vrijeme izašla kada i on. Nju su odmah kontaktirali i ona je rekla da je vidjela da je A. H. otišao u pravcu gradskog mosta – kaže naš sagovornik.

On dodaje da je potraga trajala i preko društvenih mreža i da se tada javila jedna učenica, koja je bila prijateljica ovog dječaka.

– Ona je rekla da je on često odlazio do tog napuštenog kamenoloma i da je nedavno na društenim mrežama objavio sliku sa tog mjesta. Iz škole su odmah kontaktirali policiju i tada je istraga usmjerena u tom smjeru – prepričava naš izvor.

Dodaje da su nedugo nakon toga obaviješteni da su u tom napuštenom kamenolomu pronašli tijelo dječaka, te da je kasnije utvrđeno da je riječ o učeniku pomenute škole.