Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ženi pokazivao polni organ i zvao je da uđe u vozilo

policija prijedor

Policija je uhapsila muškarca čiji su inicijali D.N. iz Prijedora zbog sumnje da je počinio krivično djelo iz oblasti seksualnih delikata.

Osumnjičeni je uhapšen juče, a krivično djelo je počinio 13. juna, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Tokom kriminalističke obrade je utvrđeno da je D.N. u jutarnjim satima na lokalnom putu u mjestu Kamičani zaustavio vozilo pred ženske osobe kojoj je pokazivao polni organ, samozadovoljavao se i pozivao je da uđe u vozilo.

“Na ovaj način osumnjičeni je počinio krivično djelo zadovoljenje polnih strasti pred drugim i protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj”, navodi se u saopštenju.

Iz Policijske uprave Prijedor apeluju na građane da bilo kakvu vrstu seksualnog prestupništva prijave na servisni broj 122 ili u nadležnu policijsku stanicu kako bi izvršioci ovih krivičnih djela bili otkriveni i sankcionisani.

“Građani se često boje da prijave seksualno uznemiravanje i nedozvoljena ponašanja iz oblasti seksualne delinkvencije. Međutim, trebamo biti svjesni da se samo na taj način može suzbiti pojava seksualnog prestupništva i pedofilije i spriječiti da naša djeca postanu žrtve ovih krivičnih djela”, navode iz Policijske uprave Prijedor.