Crna hronika

Slučajevi u Derventi i Trebinju

Prijetio bivšoj djevojci: Kad ga je blokirala na Viberu, počeo je zaustavljati na ulici

05/02/2019

Djevojka je strahujući za svoj život sve prijavila policiji

Tridesetsedmogodišnji S.K. iz Dervente nije mogao da se pomiri s tim da njegova bivša djevojka ne želi nakon raskida da ponovo bude u vezi s njim, pa je nije ostavljao na miru, a osim što joj je slao prijeteće poruke, zaustavljao ju je na ulici i prijetio da će je pretući.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da je Policijska stanica Derventa podnijela dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv S.K. zbog sumnje da je počinio krivično djelo proganjanje.

On je, naime, nakon raskida najprije uporno slao viber poruke svojoj bivšoj, koja ne samo da ga je ignorisala, nego ga je blokirala, a kada je to shvatio onda je počeo da je zove na telefon.

“Kada je vidio da ni to nema efekta, zaustavljao ju je na ulici i prijetio joj, pa je djevojka strahujući za svoj život sve prijavila policiji, koja je protiv njega podnijela izvještaj”, priča naš izvor.

Slučaj u Trebinju

Policijskoj upravi Trebinje jedno žensko lice je prijavilo da je M.Đ. (25) proganja i uhodi te njenoj rodbini i prijateljima šalje SMS poruke uvredljivog sadražaja, koje se odnose na nju i njenu porodicu.

Nezvanično se saznaje da je u pitanju njen bivši momak M.Ð., a u toku je dokumentovanje krivičnog djela proganjanje.

Komentari

Autor: Nezavisne novine

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.