Crna hronika

prijedor

Prodavao polovne automobile preko intereta, završio je na sudu

04/07/2019

Ova aktivnost prijedorske policije realizovana je u nastavku akcije kodnog naziva "Col tri" koja je usmjerena na suzbijanje nelegalne trgovine motornih vozila i auto dijelova

Prijedorska policija podnijela je danas Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor izvještaj protiv lica čiji su inicijali R.S. iz tog grada zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Osumnjičeno lice tereti se da je u periodu od juna 2014. do marta 2019. godine, bez registrovane djelatnosti trgovine, nabavio u svrhu prodaje određen broj polovnih putničkih automobila, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

“Vozila je zatim nudio na prodaju putem internet oglasnika, a veći broj vozila je prodao kupcima. Materijalna vrijednost vozila iznosi oko 310.000 KM”, navodi se u saopštenju.

Ova aktivnost prijedorske policije realizovana je u nastavku akcije kodnog naziva “Col tri” koja je usmjerena na suzbijanje nelegalne trgovine motornih vozila i auto dijelova.

U prethodnom periodu PU Prijedor, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor podnijela je 11 izvještaja protiv 11 lica za isto toliko počinjenih krivičnih djela nedozvoljena trgovina.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.