Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Produžen pritvor uhapšenim u akciji “Trezor”

08/03/2017

Banjalučki Okružni sud produžio je pritvor za još dva mjeseca uhapšenima u akciji “Trezor”, koji su osumnjičeni za organizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelom razbojništvo i izazivanje opšte opasnosti, rečeno je Srni u Sudu.

Na prijedlog Posebnog odjeljenja Republičkog tužilaštva za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, pritvor je do 8. maja produžen Siniši Straživuku, Jovici Karaću, Milošu Mrđanu, Tomislavu Kneževiću i Radenku Žutiću iz Banjaluke.

Osumnjičeni su još i Milan Reljić, Đorđe i Slaviša Ćulum, Aljoša Galić i Vojislav Šešum, koji se nalaze na izdržavanju kazne, te Neven Božić, Dejan Došen, Vinko Knežević i Meho Adrović, koji su u bjekstvu.

Tokom akcije “Trezor” 8. februara uhapšen je i Dalibor Marić, bivši radnik agencije za obezbjeđenje “Volf”, koji je nakon saslušanja pušten na slobodu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.