Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pronađeni posmrtni ostaci dvije bebe kod Doboja, za trećom se traga

cedomorstvo-doboj

Dvodnevna potraga za posmrtnim ostacima beba koje su baba i majka, Vojkana i Sanja Bogojević, ubile u selu Trnjani kod Doboja, dala je prve rezultate.

U dobojsku bolnice stigao je materijal sa terena, za koji se pretpostavlja da su posmrtni ostaci dvije bebe, ubijene 2011. i 2013. godine.

Od izvora bliskog istrazi Blic saznaje da je najvjerovatnije riječ o dječaku i djevojčici, koje je ugušila Vojkana Bogojević iz Trnjana kod Doboja, a potom ih zakopala u blizini njihove porodične kuće.

“Beživotno tijelo muške bebe rođene 2011. pronađeno je u utorak navečer. Tijelo je bilo umotano u plahtu, stavljeno u najlon vreću, a potom u bijelu plastičnu kantu”, navodi sagovornik.

Drugo tijelo, za koje se pretpostavlja da je djevojčica rođena 2013, pronađeno je jučer ujutro. Novorođenče je bilo umotano u plahtu, pa stavljeno u vreću od stočnog brašna i zakopano. Policiji je obe lokacije pokazala baba monstrum Vojkana Bogojević.

“Za tijelom treće bebe još se traga. Nju je ubila i zakopala sama majka, Sanja Bogojević, tako da još uvijek nemamo tačne podatke o lokaciji groba”, navodi izvor.

Istovremeno, Okružni sud u Doboju odredio je jednomesečni pritvor Vojkani Bogojević, koja je osumnjičena za teško ubistvo dvoje unučadi. Kako će i Sanja Bogojević biti optužena za ubistvo djeteta pri porođaju, tužilaštvo ju je sklonilo na “sigurnu lokaciju”.

Otac jedne od ubijenih beba Sanje Bogojević je njen rođak Rade Bogojević, koji je teški invalid jer je u ratu izgubio dio desne ruke.

Pored njega Sanju je seksualno iskoristio i Vid Janković, koji je već poznat policiji po teškim krađama, dok je pred zakonom odgovarao i za krađu struje.