Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bosanska gradiška

Pronađeno beživotno tijelo 27-godišnjeg mladića

FOTO: GSS Gradiška/Facebook
Arhivska fotografija

O svemu navedenom obaviješten je dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da navedeni događaj nema elemenata krivičnog djela

Beživotno tijelo muškarca i putnički automobil pronađeni su u rijeci Savi u Bosanskoj Gradišci, a uviđajem je utvrđeno da se radi o N.Š. iz ovog grada.

Kako ATV saznaje, radi se o mladiću starom 27 godina, koji je automobilom “volkswagen lupo” išao kući i sletio u rijeku.

Policijski službenici PU Bosanska Gradiška su tokom potrage za nestalim N.Š. iz Bosanske Gradiške, u blizini rijeke Save pronašli tragove pneumatika od putničkog automobila, te su u saradnji sa Specijalnom antiterorističkom jedinicom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, u rijeci Savi pronašli putnički automobil marke “VW” u kome se nalazilo beživotno tijelo muškarca.

Nema elemenata krivičnog djela

“Izvršenim uviđajem utvrđeno je da se radi o licu N. Š. iz Bosanske Gradiške, čiji nestanak je prijavljen istog dana”, saopšteno je iz Policijske uprave Bosanska Gradiška.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da navedeni događaj nema elemenata krivičnog djela, te da se izvrši obdukcija a nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.