Crna hronika

istočno sarajevo

Pronašao eksplozivnu napravu ispod “forda”

19/10/2020
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici obezbijedili su lice mjesta i evakuisali stanovnike na navedenoj lokaciji, do vršenja uviđaja nakon čega je eksplozivna naprava demontirana sa navedenog vozila

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo u saradnji sa ostalim organizacionim jedinicama MUP-a Republike Srpske preduzimaju sve mjere i radnje na rasvjetljavanju i pronalasku izvršioca koji je postavio eksplozivnu napravu na vozilu marke “ford galaxy”, koje koristi lice čiji su inicijal S.K. sa Sokoca.

U saopštenju Policijske uprave Istočno Novo Sarajevo navodi se da je Policijskoj stanici Sokolac u subotu, 17. oktobra, prijavljeno da je u mjestu Podromnija, opština Sokolac, postavljena eksplozivna naprava na vozilu koje koristi S.K. sa Sokoca.

Policijski službenici obezbijedili su lice mjesta i evakuisali stanovnike na navedenoj lokaciji, do vršenja uviđaja nakon čega je eksplozivna naprava demontirana sa navedenog vozila.

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo preduzimaju sve mjere i radnje na rasvjetljavanju i pronalasku izvršioca krivičnog djela ubistvo u pokušaju, a sve pod nadzorom tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.