Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Proslavljao Bajram, pa pištoljem ranio mladića

sipovo policija MUP RS
Ilustracija

Pripadnici Policijske uprave Zvornik priveli su lice čiji su inicijali M.P. /78/ iz Zvornika zbog sumnje da je pucajući iz vatrenog oružja ranilo dvadesetdvogodišnjeg mladića, saopšteno je danas iz ove uprave.

Policijskoj stanici Zvornik prijavljeno je da je u mjestu Kula Grad kod Zvornika lice M.P. pucalo iz vatrenog oružja, od čega je mladić zadobio tjelesne povrede.

Povrijeđeni je prevezen u Dom zdravlja Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Uviđaj na licu mjesta izvršila je policija, a o događaju je obaviješten tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog lica biće podnesen izvještaj za počinjeno krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Kako Euroblic saznaje Mehmed P. (78) je uhapšen zbog sumnje da je prilikom proslave Kurban Bajrama pucao iz pištolja i ranio mladića (21) u mjestu Kula Grad kod Zvornika.

Prema nezvaničnim informacijama, Mehmed nije imao namjeru da pogodi mladića, nego je prilikom slavlja pucao u vazduh, a prilikom spuštanja ruke slučajno je opalio još jedan hitac i ranio tu osobu.

U Policijskoj upravi Zvornik rekli su, navodeći inicijale, da je nakon ranjavanje mladić prevezen u Dom zdravlja Zvornik gdje mu je ukazana ljekarska pomoć, a Mehmed je uhapšen.

O svemu je obavješten dežurni tužilac i protiv Mehmeda će biti podnesen izvještaj, a sad je pušten da se brani sa slobode.