Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Prvi detalji nesreće u Doboju: Ženu udario voz na otvorenoj pruzi

28/05/2018

“Željeznice Republike Srpske” saopštile su da je u toku utvrđivanje uzroka nesreće u kojoj je u sudaru sa teretnim vozom poginula žena iz Doboja čiji su inicijali S.R. /65/ na otvorenoj pruzi van putnog prelaza, između ukrsnice Suvo Polje i stanice Sočkovac, na dijelu pruge Tuzla-Doboj.

Iz “Željeznica” navode da se nesreća dogodila jutros u 5.26 sati , te da je nakon uviđaja koji su izvršili pripadnici Policijske stanice Doboj dva i nadležni inspektori, svoj dio posla uradila i Komisija “Željeznica” za vanredne događaje.

Željeznički saobraćaj na ovom dijelu pruge ponovo je uspostavljen u 10.00 sati .

“`Željeznice Republike Srpske` izražavaju iskreno žaljenje zbog tragičnog događaja i apeluju da pješaci i vozači poštuju zakonom predviđene i utvrđene propise prilikom prelaska preko pruge”, napominje se u saopštenju.

Iz Policijske uprave Doboj ranije je saopšteno da je žena S.R. sa područja Doboja poginula nakon što ju je jutros udario teretni voz u dobojskom naselju Boljanić.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.