Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mostar

Pucnjava u kafiću na Musali, policija zna ko je učestvovao

pucnjava musala (1)

Radi se uviđaj nakon kojeg ćemo imati više informacija za javnost, kazao je Marić

U ugostiteljskom objektu na Musali u Mostaru u nedjelju oko 11:30 sati došlo je do uporabe vatrenog oružja, a u incidentu niko nije ozlijeđen.

– Dobili smo dojavu o pucnjavi oko 11:30. Policijski službenici su na terenu, imamo imena počinitelja, radi se uviđaj nakon kojeg ćemo imati više informacija za javnost. Za sada mogu reći da u pucnjavi nije bilo ozlijeđenih – kazao je u izjavi za Fenu glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) Ljudevit Marić.

Pretučen maloljetnik

U subotu navečer u Mostaru došlo je do fizičkog sukoba tri maloljetne osobe u kojemu je jedan maloljetnik ozlijeđen nakon čega je hospitaliziran u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

– Oko 22 sata u blizini Mercatora potukle su se tri maloljetne osobe. Jedna osoba je ozlijeđena te je u noćnim satima prebačena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar. S obzirom da se radi o maloljetnim osobama policija poduzima posebne, zakonom predviđene radnje – kazao je Feni Marić.

Iz SKB-a Mostar potvrdili su da je u subotu navečer pomoć ukazan jednom 15-godišnjku te da je maloljetnik trenutno na liječenju na Odjelu dječje kirurgije SKB Mostar.