Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nesreća u bnajoj luci

Radnika na gradilišta pritusnuo damper uz zid, preminuo je na licu mjesta

Split: Jedna osoba smrtno stradala na gradilištu pristupne ceste za Mall Of Split
10.11.2015., Split - Jedna je osoba smrtno stradala na gradilistu pristupne ceste s Vukovarske ulice prema centru MALL OF SPLIT. Nesreca se dogodila oko 18 i 30 kada se netko nasao prikljesten izmedju dva kamiona firme Cestar koja su se nalazila na gradilistu. Zbog policijskog ocevida promet prema centru grada je zatvoren. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nesreća se desila oko 17 sati u Ulici Maksima Gorkog, prilikom izvođenja građevinskih radova na stambenoj zgradi

Radnik S.D. (53) iz Banje Luke, poginuo je jučer u naselju Paprikovac kada ga je na gradilištu damper pritisnu uz zid.

Nesreća se desila oko 17 sati u Ulici Maksima Gorkog, prilikom izvođenja građevinskih radova na stambenoj zgradi, pišu Nezavisne novine.

“Prilikom izvođenja građevinskih radova na stambenoj zgradi, mašina damper za prijevoz rasutog građevinskog materijala kojom je upravljao radnik Z.R., pritisla je uz zid radnika S.D., iz Banje Luke, koji je tom prilikom smrtno nastradao”, rekli su iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Dodaju da je uviđaj na licu mjesta obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Vukašin Kondić, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka i inspektorom zaštite na radu.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, na utvrđivanju svih okolnosti navedenog događaja a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.