Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jezero modrac

Ribari pronašli ukradeno vozilo, radi se o skupocjenom Audiju

2404_ukr_audi
Foto: Zvornicki.ba

Kako su kasnije rekli ribočuvari, automobil je vraćen vlasniku u zatečenom stanju sa nekoliko oštećenja vidljivih i na fotografiji koja je nastala prilikom pronalaska automobila

Skupocjeni automobil marke Audi koji je ukraden iz naselja Bulatovci u općini Kalesija pronađen je na jezeru Modrac, lokacija Ravne u Kiseljaku općina Živinice.

Ovu informaciju još uvijek nisu potvrdili iz MUP-a TK, ali prema informacijama koje raspolaže portal Zvornicki.ba, automobil je pronađen ostavljen pored jezera Modrac, a na njega su naišli zvornički ribari koji su gostovali kod prijatelja na jezeru Modrac.

O svojim utiscima na jezeru Modrac ribari su za pomenuti portal ispričali:

– Grupa ribara iz cijelog Podrinja, većinom iz Zvornika, auto su primijetili u večernjim časovima na pomenutoj lokaciji i odmah o tome obavijestili ribočuvarsku službu. Nakon što je policija izašla na teren, utvrđeno je da se radi o automobilu koji je ranije ukraden u naselju Bulatovci kod Kalesije.

Kako su kasnije rekli ribočuvari, automobil je vraćen vlasniku u zatečenom stanju sa nekoliko oštećenja vidljivih i na fotografiji koja je nastala prilikom pronalaska automobila.