Grude

S balkona porodične kuće bacala kokain

policija

Na mjestu događaja izvršen je uviđaj kojim je utvrđeno da se radi o crnim metalnim kutijama, u kojima se nalazilo ukupno 25 paketića bijele praškaste tvari

Pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona lišili su slobode A.K. iz Gruda i J.R koja je s balkona porodične kuće bacila 25 paketića bijele praškaste tvari koja izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu kokain, izvijestili su iz kantonalnog MUP-a.

U potrazi za 43-godišnjim J.R., koji je bježeći od policije, iz vozila izbacio metalnu kutijicu, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ZHK, došli su pred kuću u kojoj on stanuje, a koja se nalazi u Grudama te uočili A.K., kako s balkona navedene kuće u dvorište baca crni predmet.

Na mjestu događaja izvršen je uviđaj kojim je utvrđeno da se radi o crnim metalnim kutijama, u kojima se nalazilo ukupno 25 paketića bijele praškaste tvari koja izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu kokain.

Nakon kompletiranja predmeta zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo J. R. je, uz Izvješće o počinjenom kaznenom djelu Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, predan Kantonalnom tužilaštvu u Širokom Brijegu na dalje postupanje.

Iz MUP-a ŽZH napominju kako je J.R. odranije poznat policiji zbog počinjenja različitih kaznenih djela te da je uhićen u sklopu akcije kodnog naziva ‘LORD’ s ciljem suzbijanja neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.