Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"kraljica džeparoša"

Sabaheta Džindo ponovo u “akciji”, ženi ukrala 1.800 maraka

sabaheta-dzindo

Iz policije navode da je osumnjičena time sebi pribavila protivpravnu imovinsku korist, a oštećenoj pričinila materijalnu štetu

Policijska uprava Gradiška podnijela je izvještaj banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu protiv žene osumnjičene da je od vlasnice butika u tom gradu ukrala novčanik u kojem je bilo 1.800 KM i lični dokumenti.

Izvještaj je podnesen protiv žene čiji su inicijali S.DŽ. iz Sarajeva zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo krađa, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Imenovana je to djelo počinila u novembru prošle godine u Vidovdanskoj ulici kada je ušla u prostorije za šivenje i iskoristila nepažlju vlasnice i iz njene torbe uzela novčanik.

Kako se saznaje radi se o “kraljici džeparoša” Sabaheti Džindo.

Iz policije navode da je osumnjičena time sebi pribavila protivpravnu imovinsku korist, a oštećenoj pričinila materijalnu štetu.

Džindo je, podsjetimo, zbog krađa bila hapšena u skoro svim gradovima u BiH, ali i u susjednim državama. U septembru 2015. godine našla se i na crvenoj Interpolovoj potjernici.

Sudovi po pravilu utvrđuju da Džindo krivična djela izvršava u neuračunljivom stanju, pa joj izriču mjeru obaveznog psihijatrijskog liječenja od kleptomanije.