presuda u širokom brijegu

Sado će u zatvor, bivšoj djevojci prijetio da će je ošišati i prebiti dok bude pjevala

Opcinski_sud_u_Sirokom_Brijegu

Presuda je nepravomoćna i stranke imaju pravo izjaviti žalbu o kojoj će odlučivati Kantonalni sud u Širokom Brijegu, navode iz Kantonalnog tužiteljstva

Presudom Općinskog suda u Širokom Brijegu Sado Đugum iz Tomislavgrada osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od tri mjeseca zbog kaznenog djela ugrožavanja sigurnosti na štetu T. T.

Kako je priopćeno iz KAntonalnog tužiteljstva ZHK, Sado Đugum optužnicom se teretio da je nakon što je u martu 2018. godine oštećena T. T. raskinula s njim ljubavnu vezu, istoj u više navrata, putem telefona s više brojeva, upućivao ozbiljne prijetnje po njezin život i tijelo i istu uznemiravao, te joj je putem telefonske komunikacije 1. marta 2018. godine poslao fotografiju ženskog lica s ozljedama kako bi istu zastrašio, te na taj način joj dao do znanja što joj se može dogoditi ako mu se zamjeri.

“Dana 21. aprila 2018. godine u ulici Vukovarska b.b., općina Posušje, u blizini diskoteke ‘Gaudeamus’, ispred motela ‘Penava’ u kojem je te prilike odsjela T. T., nakon što je istu sa svog mobilnog telefona nazvao, rekao joj je da siđe ispred navedenog motela kako bi razgovarali i kako bi joj on predao neke njene osobne stvari, a nakon što je T. T. to odbila, ponovno joj je ozbiljno zaprijetio da će joj napraviti problem u klubu dok bude pjevala i da će je prebiti i ošišati na ćelavo, na koji način da je počinio predmetno kazneno djelo ugrožavanje sigurnosti”, navodi se u priopćenju.

Presuda je nepravomoćna i stranke imaju pravo izjaviti žalbu o kojoj će odlučivati Kantonalni sud u Širokom Brijegu, navode iz Kantonalnog tužiteljstva.