Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tuga u doboju

Sahranjen svirepo ubijeni Saša Kulišić: “Skontao je da se nešto dešava”

saša kulišić
Foto: ATV/Društvene mreže

Sumnja se da je Saša Kulišić danima bio trovan i omamljivan, a da je upravo kćerka ta koja mu je sipala supstance u vodu i sokove

Svirepo ubijeni Dobojlija Saša Kulišić sahranjen je danas na lokalnom groblju. Sahrani su prisustvovali porodica i brojni prijatelji, a odmah pored kovčega stajali su Kulišićeva bivša supruga i djeca iz prvog braka.

Oproštaju od Kulišića, međutim, nije prisustvovala njegova druga kćerka koju je dobio sa suprugom Andreom Kajganić, koja je uhapšena zbog ovog zločina. Ona je uhapšena zbog sumnje daje pomagala u ubistvu.

Trovan i omamljivan danima

Među okupljenima se moglo čuti da je Kulišić naslutio da se nešto loše dešava. Govorili su kako je on skontao da se nešto sprema.

Sumnja se da je Saša Kulišić danima bio trovan i omamljivan, a da je upravo kćerka ta koja mu je sipala supstance u vodu i sokove. Supruga je sa mladim ljubavnikom navodno do detalja isplanirala zločin, dan ranije iznajmila stan u Banjoj Luci, uzeli su automobile iz rent-a-cara, u kuću su ušli u pola noći i Sašu pretukli dok je ležao u krevetu.

Potom su mu, kako se sumnja, vezali ruke i noge, selotejpom zalijepili oči i usta, polunagog strpali u gepek i odveli u šumu gde mu je, kako se sumnja Kajganićeva zadala tri uboda nožem, nakon čega je preminuo.

Tijelo je pronađeno tek narednog dana, a policija je nedugo potom pronašla i uhapsila Dražena Lazarevića zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu.

Ljudi koji poznaju ovog tinejdžera u potpunom su šoku zbog svega. Kažu da nisu mogli ni da naslute da bi on ovako nešto mogao da osmisli, kamoli da uradi.