Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Turbe - Komar

Saobraćajna nesreća na magistralnom putu, povrijeđene tri osobe

nesreća turbe komar
FOTO: Crna Hronika

“I dalje traje uviđaj saobraćajne nezgode koja se oko 15.00 sati dogodila na dionici magistralnog puta Turbe-Komar, u kojoj su učestvovala dva vozila i zbog koje je saobraćaj i dalje potpuno obustavljen”, saopćeno je iz BIHAMK-a

U poslijepodnevnim satima na dionici magistralnog puta Turbe – Komar došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva vozila.

Prema informacijama iz MUP-a u nesreći su učestvovali kamper i putnički automobil, a sve se dogodilo u mjestu Gornja Trebeuša.

“Saobraćajna nesreća se dogodila u 15 sati. Učestvovala su dva vozila, a tri osobe su zadobile tjelesne povrede”, potvrdio je glasnogovornik MUP-a SBK Hasan Hodžić za Klix.ba.

Uviđaj na ovom dijelu magistralne ceste obavljaju policijski službenici PU Travnik, a saobraćaj je u potpunosti obustavljen.

“I dalje traje uviđaj saobraćajne nezgode koja se oko 15.00 sati dogodila na dionici magistralnog puta Turbe-Komar, u kojoj su učestvovala dva vozila i zbog koje je saobraćaj i dalje potpuno obustavljen”, saopćeno je iz BIHAMK-a.