Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zbog razbojništva

Sarajevska policija traži Adnana Bajrića

bajric_adnan_1 (1)
Adnan Bajrić

Bajrić, sin Ahmeta, rođen je 5. novembra 1977. godine u Doboju, gdje ima prijavljeno mjesto prebivališta, a boravi kao podstanar u iznajmljenim kućama i stanovima na području Kantona Sarajevo

Policijski službenici Odjeljenja za imovinske delikte Sektora kriminalističke policije, Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, objavili su potjernicu za Adnanom Bajrićem.

Bajrića policija traži u vezi krivičnog djela razbojništva, počinjenog 6. novembra 2019. godine oko 08.50 sati u ul. Salke Lagumdžije, općina Novi Grad Sarajevo.

Podsjećamo, tada je Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo dobio obavijest da je od strane više neidentifikovanih lica na području općine Novi grad Sarajevo, u ulici Salke Lagumdžije, nad jednom osobom izvršeno krivično djelo razbojništva, nakon kojeg su se izvršioci udaljili sa mjesta događaja.

Bajrić, sin Ahmeta, rođen je 5. novembra 1977. godine u Doboju, gdje ima prijavljeno mjesto prebivališta, a boravi kao podstanar u iznajmljenim kućama i stanovima na području Kantona Sarajevo.

Iz MUP-a KS mole građane da, ukoliko posjeduju informacije o kretanju ili boravku pomenutog lica, o tome obavijeste Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na brojeve telefona: 033 206 666 ili 122, odnosno najbližu policijsku stanicu.