Mjesto Tršić

Šest osoba povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći kod Zvornika

policija-rs-noc4

Iz Policijske uprave Zvornik apeluje na sve učesnike da poštuju saobraćajne propise i prilagode vožnju uslovima puta

Šest osoba, od kojih troje maloljetnih, zadobilo je tjelesne povrede u sudaru tri automobila sinoć na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Tršić, potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik.

U saobraćajnoj nezgodi, do koje je došlo oko 22.15 sati, učestvovali su putnički automobil marke WVW golf“ kojim je upravljala A.S. (2000.) iz Zvornika, s kojom se u vozilu nalazio F.J. i dva maloljetna lica, zatim putnički automobil marke “peugeot“, za čijim volanom je bio N.M. (2000.) iz Zvornika, sa kojim se u vozilu nalazilo jedno maloljetno lice i putnički automobil marke “VW Tiguan“, kojim je upravljala H.V. (1994.) iz Zvornika.

-Svih šest lica koja su se nalazila u putničkim automobilima ‘VW golf’ i ‘peugeot’ je zadobilo tjelesne povrede, koje su konstatovane u bolnici Zvornik – naveli su iz policije.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik.

Iz Policijske uprave Zvornik apeluje na sve učesnike da poštuju saobraćajne propise i prilagode vožnju uslovima puta, kako bi zaštitili svoj, ali i živote drugih građana.