Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Reprezentativke BiH

Sestre Ema i Ena brutalno pretučene u svom stanu

1

O cijelom događaju, na svom Facebook profilu oglasila se Ema, koja je objavila i potresne fotografije pretučenih sebe i sestre

Sestre Ema i Ena Selman (18) pretučene su u svom stanu u Ključu. Djevojke, inače reprezentativke BiH u karateu, su u više navrata našoj državi donijele brojne medalje s međunarodnih takmičenja.

O cijelom događaju, na svom Facebook profilu oglasila se Ema, koja je objavila i potresne fotografije pretučenih sebe i sestre.

“Želim svima javno da kažem o situaciji o kojoj su upoznati mnogi građani Ključa. Desilo se sinoć u ponoć (petak na subotu) da je na moja vrata pokucala vidno pijana osoba i ušla mi u stan kako bi mene i moju sestru istukla i fizički zlostavljala. Adel Vučkić je izvršio nasilje na meni. Ja sam žrtva nasilja jedne pijanice. Nije me sramota, ovo nije moje poniženje, već njega i njegove porodice. Ne znam na koji nivo može muškarac spasti da udari žensko. Adele Vučkiću ovo mene ne boli, ja se ne stidim. Ti si taj koji se treba stidjeti, Nemojte misliti da će žene šutjeti. Nećemo. Mi imamo svoja prava. Predlažem svim ženama da nikad ne trebaju šutjeti nad nasiljem! Dosta ljudi pisanja o situaciji koja je bila. S ovim me nećete poniziti. Ja iz ovog ustajem samo jača”, poručila je Ema.