Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mostar

Sijevali noževi, oštećeni automobili: Masovna tučnjava više osoba, ima povrijeđenih

Mostar: Policijski očevid na mjestu sukoba navijača gdje je jedna osoba ozlijeđena
22.01.2022., Mostar - Na podrucju naselja Balinovac doslo je do sukoba navijaca u kojima je jedna osoba zadobila ozljede, policijska istraga je u tijeku. Photo: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Dojavu o masovnoj tučnjavi mostarska policija dobila je sinoć oko 22.20 sati

Mostarska policija privela je nekoliko osoba koje su u nedjelju u Ulici Ljube Brešana sudjelovale u masovnoj tučnjavi, doznaje se iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Dojavu o masovnoj tučnjavi mostarska policija dobila je sinoć oko 22.20 sati.

“Na lice mjesta upućene su patrole policije koje su situaciju stavile pod kontrolu te utvrdile da je došlo do tučnjave između osoba romske narodnosti u kojoj su aktivno sudjelovali, s jedne strane E.Š. (1993.), E.Š. (1998.) i N.R. (1997.), a s druge strane B.S. (1993.), A.S. (1981.) i Š.S. (1953.), svi iz Mostara”, stoji u policijskom izvještaju.

Iz policije su također naveli kako su u tučnjavi korišteni noževi i drugi podesni predmeti te da su svi ozlijeđeni zadobili lakše tjelesne ozlijede, a oštećeno je i više vozila.

Sudionici tučnjave su lišeni slobode, a predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti. O svemu je upoznat nadležni tužitelj i izvršen uviđaj, stoji u priopćenju.