Crna hronika

policijski bilten

Skrivio dvije saobraćajke, izmjerili mu više od 4 promila alkohola u krvi

21/05/2020

Policija je juče pronašla lica sa Sokoca čiji su inicijali M.P, B.B i D.B, koja se sumnjiče da su u sokolačkom mjestu Skorlin sa lagera u vlasništvu šumskog gazdinstva otuđili više trupaca jele i smrče

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapsili su vozača iz Istočne Ilidže čiji su inicijali M.V. koji je sa 4,07 promila alkohola u krvi upravljao “golfom tri” i počinio dvije saobraćajne nezgode na području te opštine.

Uhapšeni vozač je juče, upravljajući automobilom pod dejstvom alkohola, jednu saobraćajnu nezgodu izazvao u mjestu Donji Kotorac tako što je udario u stub ograde i reklamni pano ugostiteljskog objekta i udaljio se sa lica mjesta, nakon čega je u mjestu Vojkovići prešao u lijevu saobraćajnu traku i ostvario kontakt sa automobilom “reno”, kojim je upravljalo lice iz Sarajeva čiji su inicijali S.S.

U obje saobraćajne nezgode pričinjena je materijalna šteta, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Vozaču M.V. izdati su prekršajni nalozi u skladu sa počinjenim prekršajima iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH.

Policijska uprava Istočno Sarajevo apeluje na vozače da u saobraćaju ne učestvuju pod dejstvom alkohola, kao i na sve ostale učesnike da poštuju zakonske propise, kako bi vlastitu bezbjednost i bezbjednost drugih podigli na veći nivo.

Policija je juče pronašla lica sa Sokoca čiji su inicijali M.P, B.B i D.B, koja se sumnjiče da su u sokolačkom mjestu Skorlin sa lagera u vlasništvu šumskog gazdinstva otuđili više trupaca jele i smrče.

O krađi trupaca je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajavo.

Lica su kriminalistički obrađena i nakon dokumentovanja predmeta tužilaštvu će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Pripadnici Policijske stanice Pale juče su u okviru akcije kodnog naziva “Šuma” u mjestu Prutine na privatnom postrojenju za primarnu preradu drveta pronašli trupce jele i smrče i četiri odsječena fronta na kojima se nalaze, najvjerovatnije, falsifikovani šumski žigovi-pečati.

U saopštenju je navedeno da su sporni frontovi izuzeti sa lica mjesta, a navedeni trupci oduzeti od vlasnika i predati šumskom gazdinstvu na čuvanje.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je dokumentovanje krivičnog djela falsifikovanje isprave.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.