Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Spasitelji i dalje tragaju za nestalim Draženom Dujmovićem

mostar-dujmovic-potraga

Pripadnici Gorske službe spašavanja u BiH, HGSS Čitluk, GSS Široki Brijeg i HGSS Mostar u subotu su pretraživali šire područje Goranaca, očekujući da će pronaći bilo kakav trag koji bi upućivao na nestalog Dražena Dujmovića, koji je posljednji put viđen 18. novembra prošle godine.

Po riječima predsjednika Saveza Gorskih Službi Spašavanja u BiH Zdenka Marića, potraga, nažalost nije dala nikakve rezultate, no eliminiran je veći dio terena.

Spasitelji su išli prema tragovima za koje su kasnije ustanovili da nemaju veze s nastalim, no nakon što su eliminirali veliki dio terena, ubuduće će traženje moći usmjeriti na druge dijelove Goranaca i Bogodola jer se tu ipak radi o jako širokom području, kazao je Marić u izjavi za Fenu.

Dodao je kako će ovih dana spasitelji angažirati svoj tim speleo-spašavatelja koji će istražiti nekoliko jama te da nastavak potrage diktiraju Tužiteljstvo i istražitelji MUP-a HNK-a.

U subotnjoj potrazi za nestalim Dujmovićem, uz pripadnike gorskih službi spašavanja, sudjelovali su i inspektori županijskog Tužiteljstva i MUP-a te 30 pripadnika specijalne policije.