Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Predat MUP-u RS-a

Srećko Trifković po izlasku iz zeničkog zatvora uhapšen zbog ubistva Šijana

ostojic-supruga-1

Damir Ostojić ubijen je 5. septembra 2018. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona uhapsili su po zahtjevu MUP-a Republike Srpske S.T. sa Pala koji je osumnjičen za krivična djela teško ubistvo Damira Ostojića i pokušaj ubistva njegove supruge Sandre Jošić iz Banjaluke, izjavila je Srni portparol MUP-a RS-a  Danica Gnjatović.

Gnjatovićeva je istakla da su uhapšenog preuzeli i transportovali pripadnici Jedinice žandarmerije Banjaluka.

“Osumnjičeni je predat u prostorije Uprave MUP-a Srpske za organizovani i teški kriminalitet gdje se nad njim sprovodi kriminalistička obrada. Nakon završene kriminalističke obrade lice će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima biti sprovedeno u nadležnost Posebnog Odjeljenja Republičkog javnog tužilaštva za suzbijanje organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala na dalje postupanje”, naglasila je Gnjatovićeva.

Trifković se u zeničkom KPZ-u nalazio sve od hapšenja u oktobru prošle godine zbog sumnje da se može dovesti u vezu s ubistvom sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića. Po izlasku iz zatvora odmah je uhapšen i predat banjalučkoj policiji.

Srećko Trifković

Srna nezvanično saznaje da je uhapšen Srećko Trifković. Damir Ostojić ubijen je 5. septembra 2018. godine.