Crna hronika

osumnjičena za ubistvo

Sunita Hindić se oporavila, skinut joj gips i sa druge noge

14/12/2019

Uskoro se, s obzirom na činjenicu da joj pritvor ističe 31. decembra, očekuje podizanje optužnice u ovom slučaju, a što je potvrdila i njena braniteljka, poznata mostarska advokatica, Nada Dalipagić

Sunita Hindić (21), osumnjičena za za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela “Villa Ivanković” u mjestu Buna kod Mostara, koje se dogodilo 4. oktobra u tom objektu, skoro se u potpunosti oporavila od teških povreda koje je zadobila tokom bijega sa mjesta događaja.

Njoj je, kako je “Avazu” potvrđeno iz Kantonalne bolnice “Dr.Safet Mujić” u Mostaru, juče, nakon redovnog zdravstvenog pregleda u ovoj ustanovi, i sa druge noge skinut gips.

Hindićeva je prilikom skoka sa zidića uz motel, na dan ubistva, zadobila lom stopala na obje noge, usljed čega joj je stavljen gips te se kretala uz pomoć invalidskih kolica. Nakon što joj je prije mjesec odstranjen gips sa jedne noge, koristila je štake.

Uskoro se, s obzirom na činjenicu da joj pritvor ističe 31. decembra, očekuje podizanje optužnice u ovom slučaju, a što je potvrdila i njena braniteljka, poznata mostarska advokatica, Nada Dalipagić.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.