Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

oglasili se ljekari

Svadba u Bijeljini završena na brutalan način, tri osobe bore se za život

bijeljina bolnica
Foto: Rtvbn.com
Bolnica u Bijeljini

Do sukoba je, kako je rečeno portalu InfoBijeljina, došlo u 23:30 sati, poslije čega su oni vozilom Hitne pomoći prevezeni u bolnicu

Sva trojica pacijenata koji su sinoć povrijeđeni na svadbi u Bijeljini životno su ugrožena.

Kako su naveli ljekari, sinoć u 23:30 sati su dobili poziv od Službe Hitne medicinske pomoći da im dovoze tri osobe povrijeđene u tuči.

“Po prijemu i trijaži identifikovali smo da dvije osobe imaju povrede zadobijene hladnim oružjem, pacijent 1966. godište imao je povrede u predjelu trbuha, dvije ubodne rane. On je hitno operisan”, izjavio je za InfoBijeljina dežurni hirurg Milan Todorović, načelnik Odjeljenja za hirurške grane.

Kako je dodao, drugi pacijent, koji je 1969. godište, imao je ubodne rane u predjelu trbuha i grudnog koša, i on je takođe hitno operisan.

“Treći pacijent, 1969. godište je imao povrede glave, lica, kostiju lica i oka. Sve tri pacijenta su zbrinuta u našoj ustanovi. Dva pacijenta su u jedinici intenzivne njege i trenutno su svi životno ugroženi”, naglasio je Todorović.

Podsjetimo, tri osobe povrijeđene su sinoć u obračunu ispred svadbenog salona u Bijeljini.

Do sukoba je, kako je rečeno portalu InfoBijeljina, došlo u 23:30 sati, poslije čega su oni vozilom Hitne pomoći prevezeni u bolnicu.

Iz Policijske uprave Bijeljina rečeno je da im je prijavljena tuča tri osobe, te da je o svemu obaviješten dežurni tužilac.