Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Banja Luka

Sve su snimile kamere: Grupa maloljetnika pretukla vršnjaka ispred škole

policija rs

Prema riječima Željke Opačić, direktora ove škole, ovaj slučaj ih je šokirao, a ko zna šta bi se desilo da nije naišao nastavnik i prekinuo tuču

U masovnoj tuči koja se u petak usred bijela dana dogodila ispred banjalučke Osnovne škole “Ivo Andrić”, brutalno je pretučen petnaestogodišnji učenik Osnovne škole “Miloš Crnjanski”.

Povrijeđenom dječaku sa višetrukim povredama ukazana je pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Kako je “Nezavisnim” potvrđeno iz Osnovne škole “Ivo Andrić” u dogovorenoj tuči učestvovalo je sedam đaka iz ove škole koji pohađaju sedmi, osmi i deveti razred, kao i tri srednjoškolca te pretučeni učenik Osnovne škole “Miloš Crnjanski”.

Prema riječima Željke Opačić, direktora ove škole, ovaj slučaj ih je šokirao, a ko zna šta bi se desilo da nije naišao nastavnik i prekinuo tuču.

“Sve su snimile kamere, bilo je tu puno djece i posmatrača. Nije se to desilo negdje u mraku već usred dana pored škole, što nas je dodatno uznemirilo, ali to neka nam svima bude važna opomena”, kazala je Opačićeva.

Dodaje da su u ovoj školi preduzeli sve mjere u skladu sa zakonom.

O ovom slučaju obaviještena je i policija i svi maloljetnici su saslušani u prisustvu roditelja, a protiv odgovornih maloljetnika nakon kompletiranja predmeta biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnoj postupka.