Crna hronika

mafijaška posla

Svjedočenja o sačekušama u RS-u: “Nemam dio lobanje, na jedno oko ne vidim” (VIDEO)

02/02/2020

Da pravna država bar malo funkcioniše zločini se ne bi ponavljali, a napadači i ubice bili u zatvoru

Mladen Minić je pretučen još 2003. godine, izgubio je oko, dio lobanje, i nekim čudom preživio pokušaj ubistva ali napadači nikada nisu otkriveni niti procesuirani. Sumnja se da od Minića i napada 2003. do pucanja na Pantića 2015. i brutalnog premlaćivanja Slobodana Vasiljevića 2019. godine stoje iste osobe i kriminala grupa, objavio je Nebojša Vukanović na svom blogu.

Da pravna država bar malo funkcioniše zločini se ne bi ponavljali, a napadači i ubice bili u zatvoru.

Pantić i Vasiljević tvrde da entitetski premijer Radovan Višković grubo obmanjuje javnost, da je u Mrkonjićima izrekao više neistina jer je Slaviša Jurošević bio njegov vozač i obezbjeđenje u vrijemnj kada je pucao u bolnici „Sveti Nikola“ na Ljubišu Pantića, ranivši ga u kuk.

Mnogo je važnija pitanja koja traže odgovore! Kakav je to skandal da šefa Kluba SNSD-a, sada premijera, vozi neko ko je pravosnažno osuđen zbog premlaćivanja policajca, kasnije pokušaja ubistva, i da se nakon bjekstva oslobodi i brani sa slobode!?

Kakva je uloga Radovana Viškovića u prikrivanju kriminalaca iz sačekuša u Milićima, da li je on i njemu bliski ljudi uticali na pravosuđe da se organizator kriminalne grupe oslobodi i brani sa slobode, pita se Vukanović.

Pogledajte ekskluzivna svjedočenja trojice Birčana koji su preživjeli sačekuše spletom srećnih okolnosti, a sada javno i otvoreno govore o nasilnicima i njihovim političkim zaštitnicima.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.