Crna hronika

Vukovići

Teška nesreća kod Hadžića, poginuli vozač i motorist

13/06/2020

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo je također obaviještena i izlaskom na mjesto događaja konstatovana je smrt oba vozača

Dvije osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći u subotu popodne na magistralnom putu M17, u mjestu Vukovići, na putu prema Ivan Sedlu, područje općine Hadžići.

– Policija Kantona Sarajevo je u 14.50 sati obaviještena o ovoj nesreći. Na mjesto događaja odmah su upućene policijske patrole koje su potvrdile navode prijave, te je konstatovano da su u saobraćajnoj nesreći učestvovali jedan motocikl i jedno putničko motorno vozilo – rekao je glasnogovornik sarajevske policije Mirza Hadžiabdić.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo je također obaviještena i izlaskom na mjesto događaja konstatovana je smrt oba vozača.

Saobraćaj na ovom dijelu puta je u potpunosti obustavljen do završetka uviđaja. O svemu je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji će na mjestu nesreće rukovoditi uviđajnim radnjama. Više informacija bit će poznato nakon što uviđaj bude završen.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.