Teška nesreća kod Laktaša: U sudaru četiri automobila poginuo muškarac

sudar
Foto: Ilustracija

Neđeljko Zekanović (1952.) poginuo je danas u teškoj saobraćanoj nesreći koja se dogodila u mjestu Glamočani, kod Laktaša, potvrdila je Feni glasnogovornica banjalučkog Okružnog tužilaštva Maja Đaković-Vidović.

Zakanović je smrtno stradao kada su se, oko 16.15 sati, na izlazu s auto-puta iz pravca Laktaša prema Banjoj Luci sudarila četiri automobila.

Po nezvaničnim informacijama, do sudara je došlo kada je Zekanović svojim automobilom iz pravca Banje Luke krenuo prema Gradišci suprotnom saobraćajnom trakom prema Laktašima.

Neđeljko Zekanović je bio u automobilu „golf“, a u saobraćajnoj nesreću su učestvovala dva automobila marke „audi A4“, za čijim volanima su bili Duško Panić i Darko Vučković.

Četvrti učesnik u sudaru je Dejan Kosić s vozilom „audi 80“.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka Željko Blažić, zajedno s pripadnicima policije.

Tužilac je naredio da se preduzmu istražnje mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće, a bit će obavljena i obdukcija tijela smrtno stradalog.

Zbog saobraćajne nesreće na dionici Banja Luka-Klašnice-Gradiška i na auto-putu Banja Luka-Gradiška bio je potpuno obustavljen saobraćaj od 16.20 do 18.30 sati.