Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Doboj

Teška nesreća: Motociklista poginuo u sudaru s traktorom

motociklsita motor nesreca
Foto: Arhiv
Ilustracija

Nesreća se desila juče na magistralnom putu M1-105, u mjestu Trnjani u Doboju, oko 9.45 sati

Državljanin Srbije M.N., podlegao je povredama koje je zadobio kada se motociklom sudario sa traktorom za čijim volanom je bio Dobojlija M.V. koji je lakše povrijeđen.

Nesreća se desila juče na magistralnom putu M1-105, u mjestu Trnjani u Doboju, oko 9.45 sati, a teško je povrijeđen i S.N. takođe državljanin Srbije koji je bio saputnik na motoru.

“M.N. je upravljao motocikolom BMW, sa kojim se na motociklu prevozilo i lice inicijala S.N. takođe državljanin Republike Srbije. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je vozač motocikla usljed kojih je preminuo u Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci. Putnik na motociklu lice inicijala S.N. zadobilo je teške tjelesne povrede i zadržano je na liječenju u bolnici ‘Sveti apostol Luka’ u Doboju, dok je vozač traktora zadobio lake tjelesne povrede”, navode iz PU Doboj.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.