Crna hronika

drvar

Teško povrijeđeni majka i jedanaestogodišnje dijete koje je pokrenulo automobil

01/04/2019

Iz policije su naveli da se na mjestu događaja došlo do saznanja da je dijete u jednom momentu ušlo u "mercedes" i pokrenulo vozilo

Jedanaestogodišnje dijete iz Drvara i majka čiji su inicijali M.Z. /44/ teško su povrijeđeni u ovom mjestu kada je dijete pokrenulo automobil koji je potom udario u metalnu ogradu, rekao je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak.

“Policijska stanice Drvar dobila je dojavu zaposlenih Doma zdravlja Drvar da su dovezeni žena i dijete koji su zadobili povrede u saobraćajnoj nezgodi”, rekao je Vrdoljak i dodao da su dojavu zaprimili juče oko 18.30 časova.

Povrijeđenima je ukazana ljekarska pomoć nakon čega su oboje prevezeni u kantonalnu bolnicu u Livno, da bi dijete potom u teškom stanju prebačeno u Klinički-bolnički centar u Splitu.

Iz policije su naveli da se na mjestu događaja došlo do saznanja da je dijete u jednom momentu ušlo u “mercedes” i pokrenulo vozilo, te da je vozilo udarilo u metalnu ogradu i nanijelo teške povrede majci.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.