Teslićanin opljačkao gluhonijemu komšinicu

pljacka_swi-0

Gluhonijemoj ženi iz Teslića ukradeno je zlato vrijedno oko 1.000 maraka, a zbog sumnje da stoji iza ove nesvakidašnje pljačke tužilaštvu je prijavljen njen komšija M.J.

Protiv njega je Policijska stanica Teslić Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela izvještaj, koji ga tereti za tešku krađu.

“Za prijavljenog M.J. se sumnja da je u prethodnih nekoliko dana iz kuće na području Teslića ukrao zlatni nakit, čime je vlasnicu oštetio za oko 1.000 maraka”, saopšteno je juče iz policije.

Naš izvor, upućen u detalje istrage, kaže da se osumnjičeni muškarac i opljačkana žena jako dobro poznaju.

“Dostupna saznanja ukazuju da je više puta ulazio u njenu kuću, te da je jednom prilikom iskoristio njenu nepažnju, ali i hendikep, te joj ukrao zlatni nakit”, pojašnjava sagovornik “Nezavisnih”.

Naš izvor naglašava da je ova teška krađa nedavno prijavljena teslićkoj policiji, koja se odmah prihvatila posla, te pažljivo sklapala sve kockice dok nije došla do osumnjičenog.

“Vjerovatno je, dolazeći u kuću, utvrdio gdje nakit stoji. Vlasnica nakita i njena kćerka nisu ništa posumnjale, niti su ispočetka shvatile da je nakit ukraden. Kada su primijetile da je zlato nestalo, odlučile su da slučaj prijave”, pojašnjava naš policijski izvor.