Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kod Banjaluke

Težak udes: Golf vozio u suprotnom pravcu, sudario se s Audijem

udes banjaluka
Foto: Nezavisne novine

Zbog saobraćajke su se stvorila ogromne gužve i u policiji navode da je saobraćaj u potpunosti obustavljen

Težak udes dogodio se večeras na brzom putu Banjaluka – Klašnice, gdje je došlo do stravičnog sudara “golfa” i “audija”.

Za sada nema preciznih informacija o povrijeđenima, a očevici javljaju da je do nesreće došlo kada se automobil golf iz pravca Klašnica uključio u pogrešan smjer ka Banjaluci, da bi se ubrzo sudario sa “audijem”, pišu Nezavisne novine.

Vozači koji su se zatekli na licu mjesta javljaju da su pokušali da upozore vozača golfa.

“Uključio se prema grady sa crvenom golfom, sviraj, blicaj mu, on ništa. Još više po gasu i ode prema Banjaluci iz pravca Klašnica”, navodi jedan od vozača, dok su drugi pozvali nadležne da učine nešto kako se udesi, izazvani uključivanjem u saobraćaj u pogrešnom smjeru, više ne bi dešavali.

“Jedino rješenje je zatvoriti taj izlaz i prepraviti ga da se u pravcu Klašnica napravi uska cesta pod uglom 90 stepeni između Robota i Ćubića, kao što već imaju na dva mjesta kod pumpe prije Ćubića”, predložio je jedan od njih.

“Ovdje pod hitno da se nešto uradi, ako neko čita iz AM Saveza, da se ne može uključiti iz pravca Klašnica, neki nadvožnjak na silazu, druge nema”, piše drugi.

U PU Banjaluka navode da im je nesreća prijavljena u 17.45 časova, prenosi ATV.

“Nesreća se dogodila u Glamočanima na putu rezervisanom za saobraćaj motornih vozila. Policijski službenici su izašli na lice mjesta, radi preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti”, navode u PU Banjaluka.

Zbog saobraćajke su se stvorila ogromne gužve i u policiji navode da je saobraćaj u potpunosti obustavljen, te se preusmjerava već kod “NIS” pumpe u Trnu.