Crna hronika

komšije o tragediji

Tijela Kenana i Senade pronašla njihova kćerka: “Kako su živjeli? Super”

10/11/2019
Foto: Dnevni avaz

Kenan je pucao iz puške, a njegovo i Senadino tijelo pronašla je, jučer ujutro, njihova kćerka koja je pozvala policiju

Kenan Bešić ubio je suprugu Senadu, a zatim izvršio samoubistvo. Tragedija se dogodila u garaži porodične kuće u naselju Gornji Kotorac, u Istočnoj Ilidži, a poznati su i prvi detalji ove tragedije koja je jučer potresla javnost u BiH.

Kenan je pucao iz puške, a njegovo i Senadino tijelo pronašla je, jučer ujutro, njihova kćerka koja je pozvala policiju.

Razlozi porodične tragedije, u Gornjem Kotorcu još uvijek su nepoznanica. Iza Senade i Kenana Bešića ostale su dvije maloljetne kćerke, javlja ATV.

Pet sati policija i tužilac obavljali su uviđaj. Porodična tragedija šokirala je komšije. Kažu da su Bešići živjeli od poljoprivrede i da su uvijek izgledali kao skladan bračni par.

– Kao komšije dobri su bili, poznavali smo se, pozdravljali smo se, ne mogu da shvatim da je tako nešto moglo da se desi, to je mene sad šokiralo ja ne znam šta da kažem – kaže komšinica Stana Pekić.

Das u Bešići bili dobre komšije slaže se i Milka Džil.

– Kaže neko da se to u devet sati sinoć pucalo, ali ne znaju ni šta je, ni ko je. Jutro kasnije ustanemo i vidimo. Kako su živjeli? Super, stvarno su kao komšije bili super i živjeli su dobro – priča komšinica Milka Džil.

Nakon uviđaja tijela su prebačena u mrtvačnicu u Miljeviće. Po naredbi tužioca, danas će biti izvršena obdukcija.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.