Crna hronika

strava kod prnjavora

Tijela pronašla radnica: Nožem usmrtio suprugu, pa sebi presudio strujom

21/08/2021
Foto: PIXSELL (Ilustracija)

Ovaj šokantan zločin otkrila je radnica njihove prodavnice rano jutros kada je došla na posao

Zoran Spasojević (56) iz Prnjavora nožem je usmrtio suprugu Draganu (53), a potom je presudio sebi tako što se uhvatio za električnu instalaciju.

Prema saznanjima Glasa Srpske zločin se desio u njihovoj porodičnoj kući u selu Crkvena, kod Prnjavora, i Zoran je suprugu navjerovatnije zaklao.

Ovaj šokantan zločin otkrila je radnica njihove prodavnice rano jutros kada je došla na posao.

“Ona je zatekla stravičan prizor i u kući je otkrila beživotno tijelo Dragane koja je bila sva u krvi. Zoran je pronađen mrtav u podrumu kuće. On se uhvatio za gole žice električne instalacije i tako ubio strujnim udarom”, rekao je izvor blizak istrazi.

U Policijskoj upravi Banja Luka rekli su da je policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor jutros prijavljeno je da je u mjestu Crkvena, u prostorijama trgovinske radnje, koja se nalazi u sklopu stambene kuće pronađeno beživotno tijelo D.S.

“Pregledom kuće, u podrumskim prostorijama je pronađeno i beživotno tijelo Z.S. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je izašao na lice mjesta događaja i rukovodi uviđajem”, rekli su u policiji ne navodeći detalje.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.