Tjelohranitelj političara iz Doboja tri mjeseca silovao konobaricu

doboj-cedomorstvo

Protiv Predraga C. iz Doboja podnesen je izvještaj tužilaštvu zbog sumnje da je od marta do juna ove godine više puta silovao sugrađanku.

Iz Centra javne bezbjednosti Doboj saopšteno je, navodeći inicijale, da je on nesrećnoj ženi prijetio da će je ubiti, a zatim nauditi i njenoj porodici kako bi je prisilio na seksualne odnose.

Kako nezvanično saznaje “Blic”, silovana žena je radila kao konobarica u jednom ugostiteljskom objektu na području Doboja.

“Kada ju je Predrag primjetio, svaki dan je dolazio na kafu u njenim smjenama i ostajao do kraja radnog vremena. U martu je poslije radnog vremena nesrećnu ženu na silu uspio da uvuče u svoj automobil, a onda ju je silovao”, ispričao je izvor blizak istrazi.

Iz policije su saopštili da je osumnjičeni uhapšen, ispitan, a zatim i da je protiv njega podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu Doboj. Iz tužilaštva nije saopšteno da li je predložen pritvor za Predraga C, a prema nekim informacijama, postoji mogućnost da on prizna krivicu i sklopi sporazum sa tužiocem. Iz CJB Doboj nisu saopštili da li je još neka osoba obuhvaćena istragom, kao ni da li će osobe koje su slale poruke intimnog sadržaja biti pozvani na razgovor ili možda krivično odgovarati.

Poslije toga počeo je da joj prijeti da će sve otkriti njenoj porodici ako prestane da se viđa s njim. Međutim, kada je ona odlučila da prekine agoniju i prestane da se viđa s njim, on je prijetio da će nauditi i njenoj porodici.

“Riječ je o čovjeku koji se predstavlja kao siva eminencija dobojskog političkog miljea. Predrag C. je za vrijeme rata bio u ‘Crvenim beretkama’, a sada radi kao obezbjeđenje dobojskih političara, sa kojima često sjedi u društvu. Poslije nekog vremena zaposlio ju je u drugom kafiću čiji je vlasnik jedan od ‘uglednih’ dobojskih politučara”, objasnio je izvor.

Predragu C. nije bilo dovoljno što je silovao nesrećnu ženu, već je ubrzo počeo da se hvali svojim prijateljima. Pričao je da je u vezi sa silovanom ženom i da je ona “strašno dobra riba”.

Iako se ti podaci vješto skrivaju od javnosti, “Blic” saznaje da su pojedini političari nakon toga počeli da joj šalju poruke sa intimnim sadržajem. Među onima koji su slali poruke bio je i predsjednik jedne političke partije koja ima odbornike u lokalnoj skupštini.

Nesrećna žena nije mogla više da trpi sve pritiske i prijetnje i odlučila je da policiji prijavi sve što je trpjela posljednjih mjeseci.