Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Banja Luka i Prnjavor

Tokom racije u ugostiteljskim objektima pronađena droga i hladno oružje

policija-rs-noc4

Jučer je uhapšeno lice sa inicijalima S.B, kod koga je pronađena određena količina lijekova za koje nije posjedovalo medicinsku dokumentaciju i dvije metalne drobilice sa tragovima marihuane

Pripadnici banjalučke Policijske uprave su tokom racije u pet ugostiteljskih objekata na području Banjaluke i u dva ugostiteljska objekta na području opštine Prnjavor zaplijenili određenu količinu droge i hladno oružje.

U noći između subote i nedjelje, 21. i 22. decembra, u ugostiteljskom objektu u Banjaluci pronađena je prozirna ampula kokaina, evidentirano pet prekršaja Zakona o javnom redu i miru, te legitimisano 150 lica.

Izvršen je pregled stotinjak vozila, a u jednom, koje je u vlasništvo lica D.S, pronađeno je i oduzeto hladno oružje.

Protiv lica D.S. slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Akciji su prisustvovali i kontrolori “Elektrokrajine”, Republičke tržišne inspekcije, Inspekcije rada, Odjeljenja za inspekcijske poslove banjalučke Gradske uprave koji su evidentirali prekršaje iz svoje nadležnosti.

U ugostiteljskom objektu u Prnjavoru evidentirana su dva prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.

Tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka pripadnici Policijske uprave Banjaluka su u subotu uhapsili lice čiji su inicijali B.V, od koga su oduzeli tabletu ekstazija i oko 14,09 grama spida.

Jučer je uhapšeno lice sa inicijalima S.B, kod koga je pronađena određena količina lijekova za koje nije posjedovalo medicinsku dokumentaciju i dvije metalne drobilice sa tragovima marihuane.

Protiv oba lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenog prekršaja.