Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zločin u Bihaću

Traje potraga za muškarcem koji je ubio suprugu: “Građani nemaju razloga za zabrinutost”

Sarajevo: Brojanje glasova nakon što su u 19 sati zatvorena birališta
02.10.2022., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Brojanje glasova nakon sto su u 19:00 zatvorena biralista. Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Mediji su objavili da je osoba za kojom se traga Enes Odobašić

Sve raspoložive jedinice Policije Unsko-sanskog kantona (USK) intenzivno tragaju za tridesetdevetogodišnjim muškarcem inicijala O.E., koji se sumnjiči da je jučer u prijepodnevnim satima u bihaćkom naselju Harmani usmrtio svoju suprugu.

– Sve su jedinice konstantno na terenu i tragamo za osumnjičenim. Mogu samo reći da potragu provodimo na području cijelog kantona, a da građani nemaju razloga za zabrinutost. U potragu su uključeni i pripadnici Specijalne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova USK, uz naravno Sektor kriminalističke policije – izjavio je glasnogovornik Policije Unsko-sanskog kantona Bahrudin Dželalagić.

Enes Odobašić

Jučerašnjim uviđajnim radnjama na mjestu zločina u stambenoj zgradi H1 u samom središtu grada rukovodio je nadležni postupajući tužilac. Nema više zvaničnih informacija, međutim sve ukazuje na to da je tridesetdvogodišnja žena zadavljena, a da je počinilac teškog krivičnog djela – ubistvo, upravo jedini osumnjičeni suprug O.E. koji je još u bjekstvu.

Mediji su objavili da je osoba za kojom se traga Enes Odobašić.