Crna hronika

stravična nesreća

Treća osoba kojoj se ljekari bore za život je mladi fudbaler

18/01/2020

Podsjetimo, na licu mjesta je stradao Irmel Arnautović, koji se nalazio na mjestu suvozača, dok je na UKC-u Tuzla u popodnevnim satima preminuo Ildahid Malkić, koji je upravljao Mercedesom

Nakon stravične saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila na magistralnom putu Tuzla – Orašje u mjestu Čanići, ljekari Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla se bore za život mladića Anela Arnautovića.

19-godišnjak je zadobio višestruke prijelome i smješten je na Odjelu intenzivne njege u vrlo teškom stanju, javlja Dnevni avaz.

Omladinski fudbalski klub Gradina oglasio se na Facebooku uputivši poruku podrške svom bivšem članu.

– U ovim trenucima smo mislima uz našeg bivšeg fudbalera i člana šampionske generacije, juniora Anela Arnautovića, koji je sinoć doživio tešku saobraćajnu nesreću. Kolektiv OFK Gradina vjeruje i nada se što bržem oporavku, izdrži, majstore – stoji u objavi.

Podsjetimo, na licu mjesta je stradao Irmel Arnautović, koji se nalazio na mjestu suvozača, dok je na UKC-u Tuzla u popodnevnim satima preminuo Ildahid Malkić, koji je upravljao Mercedesom.

U vozilu se nalazio i maloljetni E. A. (16), koji je s Anelom Arnautovićem sjedio na stražnjem sjedištu. Maloljetnik je, prema istom izvoru, zadobio lakše povrede.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.