stravična nesreća

Treća osoba kojoj se ljekari bore za život je mladi fudbaler

New Project (23)

Podsjetimo, na licu mjesta je stradao Irmel Arnautović, koji se nalazio na mjestu suvozača, dok je na UKC-u Tuzla u popodnevnim satima preminuo Ildahid Malkić, koji je upravljao Mercedesom

Nakon stravične saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila na magistralnom putu Tuzla – Orašje u mjestu Čanići, ljekari Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla se bore za život mladića Anela Arnautovića.

19-godišnjak je zadobio višestruke prijelome i smješten je na Odjelu intenzivne njege u vrlo teškom stanju, javlja Dnevni avaz.

Omladinski fudbalski klub Gradina oglasio se na Facebooku uputivši poruku podrške svom bivšem članu.

– U ovim trenucima smo mislima uz našeg bivšeg fudbalera i člana šampionske generacije, juniora Anela Arnautovića, koji je sinoć doživio tešku saobraćajnu nesreću. Kolektiv OFK Gradina vjeruje i nada se što bržem oporavku, izdrži, majstore – stoji u objavi.

Podsjetimo, na licu mjesta je stradao Irmel Arnautović, koji se nalazio na mjestu suvozača, dok je na UKC-u Tuzla u popodnevnim satima preminuo Ildahid Malkić, koji je upravljao Mercedesom.

U vozilu se nalazio i maloljetni E. A. (16), koji je s Anelom Arnautovićem sjedio na stražnjem sjedištu. Maloljetnik je, prema istom izvoru, zadobio lakše povrede.