Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tri saobraćajne nesreće na području Banje Luke, jedna osoba poginula

policija rs234
Ilustracija

Jedna osoba je poginula, a dvije su zadobile teške tjelesne povrede u tri odvojene saobraćajne nezgode koje su se dogodile sinoć na području Banje Luke.

U 22.30 sati u ulici Đure Damjanovića poginuo je vozač “opel kadeta“, A.Č. (1988.), iz Banja Luke, nakon sudara s automobilom “opel astra“, kojim je upravljao M.K. (1987.), iz tog grada, koji je lakše povrijeđen.

Motociklista N.T. (1963.), iz Banja Luke teško je povrijeđen u drugoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 19.40 sati na magistralnom putu Jajce-Banja Luka, u mjestu Surjan-Bočac, u općini Mrkonjić Grad.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovao je i T.Đ. (1975.), iz Banja Luke, koji je upravljao automobilom marke “ford focus”, saopćeno je danas iz Centra javne bezbjendosti Banja Luka.

Treća saobraćajna nezgoda dogodila se u 20.10 sati u mjestu Bronzani Majdan, u kojoj su učestvovali S.V. (1995.), iz Čelinca, s putničkim automobilom marke “citroen”, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio lakše tjelesne povrede i M.Š. (1961.), iz Banja Luke, s teretnim vozilom “mercedes”, koji je zadobio teške tjelesne povrede, a u čijem se vozilu nalazio M.Š. (1981.), iz Banja Luke, koji je zadobio lakše tjelesne povrede.

Iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka apeluju na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu sigurnost i sigurnost drugih građana podigli na što veći nivo.