Okružno tužilaštvo Bijeljina

Tužilaštvu predato osam osoba uhapšenih u nastavku akcije “Kristal”

akcija kristal (1)

Aktivnosti u akciji “Kristal” koje provode Uprava za organizovani i teški kriminalitet i Policijska uprava Bijeljina pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina se nastavljaju

Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina i danas je predato osam osoba koje su jučer lišene slobode na području Bijeljine u nastavku operativne akcije “Kristal”.

Tužilaštvu su predate osobe inicijala M.T., N.S., V.B., M.P., P.S., N.A., P.V. i M.M. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske podsjećaju da je cilj jučerašnjih aktivnosti bio usmjeren na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila preprodajom narkotičkih sredstava na širem području Bijeljine.

Aktivnosti u akciji “Kristal” koje provode Uprava za organizovani i teški kriminalitet i Policijska uprava Bijeljina pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina se nastavljaju.