Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U Bijeljini uhapšene četiri osobe, evo šta je policija pronašla (FOTO)

bijeljina – akcija kurir 1

U akciji policije koja nosi naziv “Kurir” juče su u Bijeljini četiri osobe lišene slobode, zbog sumnje da su izvršili krivična djela “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija”, javlja Anadolu Agency (AA).

“Policijski službenici Uprave za terorizam i ekstremizam Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS), u saradnji s policijskim službenicima Policijske uprave Bijeljina, a pod nadzorom Tužilaštva BiH i Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, sproveli su akciju kodnog naziva “Kurir”, u sklopu koje su juče lišili slobode četiri lica”, saopšteno je danas iz MUP-a RS-a

Na području Bijeljine izvršen je pretres na više lokacija, kojom prilikom je pronađena i oduzeta veća količina naoružanja i municije, određena količina opojne droge i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela.

“Uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima, nadležnom tužilaštvu biće sprovedena lica inicijala R.B. (1976) zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo ‘Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija’ i lice inicijala S.K. (1978) iz Bijeljine, zbog sumnje da je izvršilo navedeno krivično djelo kao i djelo ‘Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga'”, navodi se u saopštenju iz MUP-a RS-a.